Rahatlatıcı & İrritasyon Azaltıcı

ACS-ANTICYTOSTRESSOR Krameria Triandra Root Extract
2-3% - 134.566

Cildimizde bulunan keratinositler stres hormonu salgılanmasını tetikleyebilmektedir. Stres kaynağı birçok faktör olabilir; UV ışınları, kıyafet teması, profesyonel mekanik araçlar gibi. Stres faktörleri sonucunda cilt stres hormonu salgılar, hem bağışıklık sistemi hem de sinir sistemi uyarılır. Pişik, egzama, diyabet ile ilişkili cilt problemleri vb... bu nedenle ortaya çıkmaktadır. Krameria Tanderia kök eksraktının sadece cilt ile uyumlu moleküllerinin seçimi ile elde edilen ACS Anticytostressor, ciltteki stres hormonu seviyisini regüle eder. Aynı zamanda oluşan hasarın onarımı için destek verir.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
  • Testleri
  • In-vitro
  • Çözünürlüğü
  • Suda Çözünen
Bilgi İste
AREAUMAT SAMPHIRA Glycerine (and) Water(and)Crithmum maritimum extract
5-10% - ALG410

Uygulama sonrasında 10 dakika gibi kısa bir süre yumuşatma ve kızarıklığı azaltmaya başlar. Yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkisi ile iritasyonu azaltır.

  • Sertifikaları
  • Ecocert
  • Cosmos
  • Çözünürlüğü
  • Suda Çözünen
Bilgi İste
ATOLIGOMER Sea salt (and) Silica
0,1-5% - RFMPA00620

Deniz suyu konsantresi içeren ATOLIGOMER, cilt hücrelerinin canlılığını uyarır, cilt tazeleği bütünlüğünü güçlendirir.

  • Sertifikaları
  • Ecocert
  • Cosmos
  • Testleri
  • In-vivo
  • In-vitro
  • Çözünürlüğü
  • Suda Çözünen
Bilgi İste
PHYCOSACCHARIDE AC Glycerine (and) Water(and) Hydrolyzed algin(and) Zinc sulfate
1-5% - RFALG00530

Phycosaccaride AC, akne ile ilişkili tüm cilt problemlerinin onarımı için üretilmiş biyoteknolojik aktiftir. Kahverengi algler ile simbiyotik bakterilerinin orijinal savunma sistemi örnek alınarak kurgulanmış onarıcı ve yenileyi aktivitesi, spesifik oligoaljinatlar tarafından sağlanır. Oligoaljinatların çinko ile şelatlanması sonucunda oluşan bileşik; antimikrobiyal, yatıştırıcı ve onarıcı etkileri sayesinde akneye yatkın tüm cilt tiplerinde yüksek etkinlik gösterir.

  • Sertifikaları
  • Ecocert
  • Cosmos
  • Testleri
  • In-vivo
  • In-vitro
  • Çözünürlüğü
  • Suda Çözünen
Bilgi İste
SALYCUMINOL Isodecyl Salicylate,Isopropylbenzyl Salicylate
0,3-1,3% - 183.726

Ak söğüt ağacı ve kimyondan elde edilen iki molekül, isopropil benzil salisilat ve isodesil salisilat ile keratoplastik (keratin üretimini hızlandırıcı) etkinliğe sahiptir. Topikal etkiye sahip olup anti enflamatuar vardır. Aynı zamanda yara ve yanık dokularında açığa çıkan yağ dokunun perokside olmasını engelleyerek çok hızlı bir iyileşme sürecine eşlik eder.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
  • Çözünürlüğü
  • Yağda Çözünen
Bilgi İste
ZEDOMINE Cinnamomum zeylanicum L., Curcuma longa L. and Zingiber officinalis Roscoe Juss. oils.
0,5-15% - 135.504

İçeriğinde bulunan esansiyel yağların cilt ile uyumlu molekülleri seçilerek Zedomine oluşturulur. Normalde irritasyon etkiye sahip bu esansiyel yağları Zedomine sayesinde yüksek oranlarda kullanabilmek mümkün olmaktadır. Önce soğutma sonrasında ısıtma etkisi ile spor sonrası ürünlerinde, selülit ürünlerinde, varis tedavisi ürünlerinde tercih edilmektedir.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
  • Testleri
  • In-vitro
  • Çözünürlüğü
  • Yağda Çözünen
Bilgi İste

Bülten

Yenilikler ve duyurularımızdan haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.