Emülgatörler

CETACENE Acetylated Glycol Stearate
(hlb) -

Yumuşatıcı, koruyucu ve difüzif etkendir. Stabil ve ince partiküllü yapıda homojen dağılmış ürün elde edilmesini sağlamaktadır

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
CETASOL VELVET Acetylated Glycol Stearate (and) Tripropylene Glycol Citrate (and) Isodecyl Laurate (and) Octyldodecyl Myristate
(hlb) -

Yağlanma kalıntısı olmaksızın kadife bir cilt hissi sağlayan kozmetik formülasyonları dengeleyici ve plastikleştirici etkiye sahip, kolay eriyen, yapışkan olmayan macun kıvamında bir maddedir.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
DERMOL SLLC-L Sodium Lauroyl Lactilate
(hlb) - 1-10 %

SLS, SLES alternatifi olarak önerilen Dermol SLLC-L yardımcı köpürtücüler ile birlikte kullanıldığında yüksek köpürme etkinliğine sahiptir. Yağ fazına eklendiğinde emülsiye etme kapasitesi yüksektir. Güvenlik testleri sonucunda gıda kalitesinde olduğu ve yutulma riski olan ürünlerde kullanımının güvenli olduğu tespit edilmiştir.

  • Sertifikaları
  • Ecocert
  • Cosmos
Bilgi İste
DODECALEN Propylene Glycol Hydroxypropanetricarboxylic Acid Ester
(hlb) -

Yağlı olmayan, yumuşatıcı ve yapışkan olmayan bir maddedir. Özellikle tıraş sonrası, sakal yumuşatıcı losyonlar, sabitleştiriciler, çevresel, bakterisit olmayan deodorantlar için uygundur.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
Glyceryl Stearate Glyceryl Stearate
(hlb) -

Bilgi İste
Glyceryl Stearate Glyceryl Stearate
(hlb) -

Self emulsifying

  • Sertifikaları
  • Ecocert
  • Cosmos
Bilgi İste
Glycol Distearate Glycol Distearate
(hlb) -

Bilgi İste
Glycol Stearate Glycol Stearate
(hlb) -

Bilgi İste
ISOCET Polyoxyethylene (20) Cetyl/Stearyl Ether and Isostearyl Alcohol.
12(hlb) - 02.0600

O/W emülgatördür.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
ISOIXOL-6 Polyoxyethylene (20) Sorbitan Monoisostearate.
14,4(hlb) - 20.636

O/W emülgatördür.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
ISOLENE C12-C18 Diglycerides.
(hlb) - 20.549

Hidrofilik özellikte emülgatördür.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
ISOXAL-H Polyoxyethylene (10) Isocetyl Stearate and Polyoxyethylene (10) Isostearyl Stearate.
14(hlb) - 02.0524

İlaç ve kozmetik uygulamalarda kullanım için uygun güçlü bir emülgatördür. Sıvı ve katı yağlar bakımından zengin emülsiyonlar hazırlamak için uygundur.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
IXOLENE-2 Sorbitan, yağ asidi.
(hlb) - 20.626

iyonik olmayan W/O emülgatördür.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
LANOLIDE-EXTRA Polyoxyethylene [5] Polyoxypropylene [5] Pentaerythritol Ether and Soy Sterols.
(hlb) - 22.390

Lanolin yerine kullanılabilen bir üründür. Ağır metal, pestisitler ve alerjen içermemektedir.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
LIPOCERITE Hydrogenated Triglycerides
(hlb) -

Kremlerin, merhemlerin, fitillerin, ruj ve göz kalemlerinin hazırlanmasında yaygın olarak kullanılan güvenli sentetik bir vakstır. Yağlanma olmadan kadifemsi etki sağlamaktadır.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
LIPOPHOS Soybean Lecithin and Soybean Oil
(hlb) -

Emülsiyonlar ve anhidre preparatlar için yumuşatıcı ve nemlendirici maddelerdir.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
MYRISTOL 2-8-12 Octyldodecyl Myristate
(hlb) -

Yumuşatıcı özelliğe sahiptir

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
NESATOL-N-P C10-C18 Triglycerides
(hlb) -

Cilt ürünleri için güvenilir ve uygun bir yağdır. Bitkisel ve mineral yağların özelliklerine benzer ve daha fazla özelliği bulunmaktadır. Mükemmel yumuşatıcı, yağlandırıcı ve kararlı, tam olarak akantojenik, komedojenik, pilogenik olmayan bileşendir.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
PEG 7 Glyceryl Cocoate PEG 7 Glyceryl Cocoate
(hlb) -

Bilgi İste
PHYTOSQUAL Natural squalene of vegetable origin (ex oil of Olea europea L., i.e. olive oil)
(hlb) -

Yağlı bileşen, mineral yağa alternatif olarak kullanılmaktadır. Komedojenik ve akantoz özelliklerine sahip değildir. Yumuşatıcı ve yağlandırıcıdır.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
PHYTOSQUAL HYDROGEN Hydrogenated natural squalene of vegetable origin (ex Olea europea L., i.e. olive)
(hlb) -

PHYTOSQUAL maddesinin hidrojenize edilmiş halidir.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
POLIGLICOLEUM Polyoxyethylene (40) Ricinoleyl Ether.
(hlb) - 21.150

Kullanımı kolay olan, parfüm, uçucu yağlar ve organik bileşenleri dahi emülsiye etmek için kullanılan emülgatördür.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
SKYLINE-F C10-18 Triglycerides (and) Polyisoprene (and) Acetylated Glycol Stearate (and) Glycine Soja Oil (and) Lecithin
(hlb) -

Çözünmeyen maddeler için dağıtıcı etkenlerin yeni jenerasyonudur. Tamamen homojen ve düzgün monokrom macunu veren, dekoratif kozmetikler için pigmentleri mükemmel bir şekilde dağıtmaktadır. (Sıvı formdadır.)

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
SKYLINE-P Acetylated Glycol Stearate (and) C10-18 Triglycerides (and) Polyisoprene (and) Glycine Soja Oil (and) Lecithin
(hlb) -

SKYLINE-F maddesinin macun formdaki halidir

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
SYNTESQUAL Hexaisoprene partially hydrogenated
(hlb) -

Skualan ve skualen arasına yerleştirilmiş, bu moleküllerin ikisinin niteliklerine sahip, mineral yağlar ve diğer hidrokarbonların yerini tutan, tıkayıcı olmayan maddedir

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
TURTLEOIL-R Lauric/Palmitic/Oleic
(hlb) -

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
VASELIDE C18-C70 Polyisoprene
(hlb) -

Petrol jeli (vazelin) ve parafinler için patonejik olmayan bir alternatiftir.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
VISONOIL-R Lauric/Palmitic/Oleic Triglyceride
(hlb) -

Emülsiyonlarda, anhidre preparatlarda kullanılan, sulandırılarak hazırlanmış, kokusuz lipidik komponentlerdir.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
Vegarol 1618 50:50 Cetearyl Alcohol
(hlb) -

Bilgi İste
Vegarol 1618 PS Cetearyl Alcohol
(hlb) -

Bilgi İste
Vegarol 1618 TA Cetearyl Alcohol
(hlb) -

Bilgi İste
Vegarol 1698 Cetyl Alcohol
(hlb) -

Bilgi İste
Vegarol 1698 Cetyl Alcohol
(hlb) -

Bilgi İste
Vegarol 1898 Stearyl Alcohol
(hlb) -

Bilgi İste
Vegarol 2270 Behenyl Alcohol
(hlb) -

Bilgi İste
Vegarol 2270 Behenyl Alcohol
(hlb) -

Bilgi İste
XALIFIN-15 Peg-8,C12-C20 Alkyl Ester
12(hlb) - 20151

Emülsiyon problemleri için etkin, güçlü ve güvenilir bir çözüm sunar. O/W emülsiyon tipine uygun, yüksek stabilite sağlayan ürünü %2-20 kullanım aralığıyla istenilen formda krem oluşturulabilir.

  • Sertifikaları
  • Dermo Cosmetic Grade
Bilgi İste
XALIFIN-15 N-P Peg-8,C12-C20 Alkyl Ester
12(hlb) - 20151

XALIFIN-15 'in paraben içermeyen formudur.

Bilgi İste

Bülten

Yenilikler ve duyurularımızdan haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.